Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

 

Sinterklaas- of Kerstpakket voor uw werknemers?


Heeft u werknemers in dienst waar u trots op bent? Of relaties die u wilt bedanken voor een prettige samenwerking? Dan is Sinterklaas of Kerst een uitstekende gelegenheid om te trakteren op een feestelijk cadeau! Wij hebben een breed assortiment aan Sinterklaas- en Kerstproducten, hier hebben wij voor Sinterklaas al een aantal mogelijkheden voor u samengesteld. Uiteraard worden de pakketten feestelijk ingepakt en bezorgen wij bij uw bedrijf.

Wilt u onze kerstpakketten zien of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.

Steve Bouman
Tel. 020 - 641 24 08 | info@patisserieprenger.nl

 

Uw bedrijfslogo op een productHeeft u op kantoor iets te vieren? Trakteer dan eens op taart en/of gebak met uw eigen bedrijfslogo!
In onze ontwerp je eigen taart module kunt u onze taarten bestellen. Daar kunt u onder de optie "Personaliseer uw taart" een foto van uw bedrijfslogo uploaden.

    

Biedt uw klanten bij hun kopje koffie of thee een gepersonaliseerde petit four aan met uw eigen bedrijfslogo. Lanceert u een nieuw product? Lanceer deze dan feestelijk met een heerlijk gebakje dat echt bij uw bedrijf past. U persoonlijke logo gebak heeft u al vanaf € 2,25 en is een perfect verlengstuk van alle uitingen van uw merk.