Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Gebak bestellen


Bij Patisserie Prengen ben je aan het juiste adres voor de allerlekkerste gebakjes uit Amstelveen. In onze webshop kan je al het gebak uit ons assortiment bekijken en bestellen. Heb jij iets te vieren en wil jij je familie, vrienden of collega’s verrassen met smakelijk gebak? Kom dan naar de banketbakker van Amstelveen en bestel je gebak eenvoudig online. Of loop eens binnen in een van onze winkels.

Onze patissiers maken naast de klassiekers als de tompouce, appelpunt, Bossche bol en het slagroomkasteeltje ook luxe gebakjes als een dolcey bol, praline gebakje of witte chocolade mousse met peer. Uniek en vooral heerlijke creaties van onze banketbakkers. Loopt het water je al in de mond van dit heerlijke gebak maar kan je niet kiezen? Kies dan voor ons gesorteerde gebak. Wij selecteren dan diverse gebakjes voor een smakelijke beleving.

Kleine gebakjes
Naast de eenpersoons gebakjes hebben wij een hapsgebakjes in ons assortiment. Deze kleine gebakjes zijn ideaal voor een verjaardag of high tea.

De eenhapsgebakjes die wij aanbieden zijn petit four cake, petit four slofje en macarons. Op de petit four cake kunnen wij eventueel ook een logo plaatsen. Dit is superleuk voor een opening van een bedrijf of jubileumfeest. De kleine gebakjes kan je ook via onze webshop online bestellen.

Bestel en bekijk de gebakjes van Patisserie Prenger