Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

 

Taart bestellen Amstelveen


Taart bestellen
Bestel de lekkerste taarten bij Patisserie Prenger in Amstelveen! In onze webshop kan je online al onze taarten bestellen. Van een appeltaart tot slagroomtaart en van een red velvet tot Paw Patrol taart. Heb je speciale wensen voor een unieke taart? Kom dan langs in één van onze winkels of bel met 020 - 641 24 08. Onze banketbakkers helpen je graag.

Online bestellen
Elke dag maken onze patissiers de allerlekkerste taarten in onze banketbakkerij in Amstelveen. Dit doen wij met een team van banketbakkers met liefde voor het ambacht. Wij als patissiers vinden het geweldig om heerlijke smaakcreaties te maken. Want een taart bestel je niet zomaar, vaak heb je iets te vieren! Daarom vinden wij het belangrijk dat naast de smaak de taart er ook geweldig uitziet. Onze banketbakkers maken daarom de mooiste kunstwerken met de lekkerste smaakcombinaties. Je kan de taarten online bij ons bestellen tot 03.00 ‘s nachts, voor levering op dezelfde dag!

Speciale taarten
Voor elke unieke gebeurtenis kan je bij Patisserie Prenger een speciale taarten bestellen. Of het nu gaat om een verjaardagstaart, jubileumtaart, geboortetaart of een geslaagd taart. Wij kunnen voor elk unieke gebeurtenis een speciale taart maken of nog beter gezegd, die speciale taart kan je zelf maken in onze unieke ‘taart ontwerper’. Ook maken wij thema-taarten van marsepein zoals een unicorntaart, Bumba taart en dripcake. Bestel een thema-taart.

Bruidstaart
Ga je trouwen en wil je een smaakvolle bruidstaart? Neem dan contact op met onze banketbakkers. Bruiloft taarten maken wij alleen op bestelling en volledig op maat. Of het gaat om een taart met meerdere lagen of een enorme grote taart. Wij kunnen alles voor jou realiseren, zodat jij de perfecte taart hebt op jullie bruiloft.

Ontwerp je eigen taart
De lekkerste taart maak je bij Patisserie Prenger zelf! In onze ontwerp je eigen taart module kan je helemaal zelf een taart ontwerpen en bestellen. Jij kiest zelf of je een ronde of vierkante taart wilt. Kies vervolgens een thema en de smaak die jij het lekkerst vindt. Zo ben jij zelf de patissier uit Amstelveen en maak jij je eigen taart. Wil je er nog een foto of tekst op? Maak de taart dan af met een persoonlijke boodschap of afbeelding.

Bij het ontwerpen van een taart kan je kiezen voor de volgende smaken:
- Chocolade
- Slagroom
- Mokka
- Chipolata
- Aardbei Zwitserse Room

Wil je een eigen gemaakte taart bestellen? Bekijk dan hier onze taartmodule.

Fototaart
Wil jij iemand verrassen met een fototaart of wil jij voor jezelf een fototaart bestellen? Kies dan voor onze taartmodule. In deze module kan jij een foto uploaden die wij op eetbaar papier printen. Wij plaatsen de foto passend op de taart.

Bestel en bekijk de taarten van Patisserie Prenger